Geld Storten op Jackpot

Wanneer je voor echt geld wil spelen en je hebt een account aangemaakt bijJackpot dan kun je op alle netwerken spelen met die account. Wanneer je dus kans wil maken op de Jackpot dan zul je een storting moeten maken om geld op de gokkast te krijgen. Je kunt op verschillende manieren storten op de je jackpot account waarvan Ideal de meest ideale is.

Wat is Ideal

Ideal is het bekende betaalmiddel wat is ontwikkeld door de Nederlandse grote banken met instemming van de Nederlandse overheid speciaal om online internet betalingen op een veilige manier af te handelen. Ideal is een samenwerking tussen de ABN Amro Bank, Fortis, SNS Bank, Postbank, ING bank en de Rabobank. Wanneer je gebuikt maakt van internetbankieren bij een van de eerder genoemde banken dan kun je dus gokken met ideal en geld storten op je jackpot account met je pinpas of bankpas. Heel gemakkelijk en 100% veilig. Winsten worden direct bijgeschreven op je account of op je bankrekening.

Voordelen Ideal Storten

De voordelen van het storten met iDeal zijn groot want het is ideaal om in één keer grotere bedragen te storten. Je kunt in een keer het bedrag storten wat je wil en hoeft niet alles in een keer te spelen want je kunt tegoed bewaren op je Jackpot Account.

Ideal Bonussen

Met regelmaat organiseert Jackpot acties of krijg je een stortingsbonus wanneer je met Ideal een betaling doet. De bonussen of acties zijn alleen geldig wanneer je stort met Ideal dus nog een reden om gebruik te maken van Ideal als betalingsmethode om je account te vullen met tegoed. Om op de hoogte te blijven van de acties kun je de nieuwssectie van Online Gokkasten.nl in de gaten houden rechts in de sidebar van deze website.

Jackpot Storten 0909

Wanneer je niet over Ideal beschikt kun je ook storten met je mobiele telefoon. Je belt naar een 0909 nummer en voert de code in zoals aangegeven op de gokkast bij het onderdeel storten met je mobiele telefoon. Het werkt als volgt. Je betaald een bepaald bedrag per minuut welke gelijk is aan een x aantal credits. Iedere minuut welke je vervolgens aan de telefoon blijft wordt je tegoed vervolgens opgewaardeerd met het aantal credits wat per minuut betaald wordt. Er worden geen kosten voor je berekend dus alle kosten die je per minuut moet betalen worden op je account bijgeschreven. Let wel op want niet alle bonussen en acties zijn geldig wanneer je met je mobiele telefoon betaald. Vaak zijn de acties en bonussen namelijk alleen maar geldig wanneer je betaald met Ideal.