Lounge

Lounge is het broertje van Jackpot en uniek als het gaat om online gokkasten. De gokkasten van Lounge zijn speciaal ontwikkeld voor de online fruitautomaten markt en zijn dus nergens in het echt te spelen.

Lounge spelen

Speel hieronder direct alle gokkasten van Lounge gratis of voor echt geld. Door op een plaatje te klikken van de gokkast die je wil spelen opent deze gokkast zich direct in een nieuw scherm. Onder de gokkasten staat nog meer informatie te lezen over Lounge.

Random Runner Ultra

Jokers Time Deluxe

Hells Bells

randomrunner ultra Jokerstime Deluxe Hellsbells

Multi Stake

Vertigo

Turbospinner XXL

Multistake Vertigo Turbospinner XXL

Empire

Empire

Betalingsmogelijkheden Lounge

Wanneer je de gokkasten van Lounge hierboven hebt uitgeprobeerd kun je het ook voor echt geld proberen. Wanneer je voor echt geld wil spelen dan moet je eerst een jackpot account aanmaken waarna je een storting kunt maken. Je kunt storten met Ideal of storten met je mobiele telefoon door een 0909 nummer te bellen waarna je credits per minuut dat je aan de lijn blijft hangen worden opgewaardeerd

Hogere inzetten Lounge

De Lounge gokkasten worden ook wel gokkasten genoemd speciaal voor high rollers. Je kunt op deze fruitautomaten namelijk alleen maar spelen met een inzet die 10 keer zo hoog is als bij de andere online gokkasten van alle andere merken. Dus de minimale inzet is niet één credit ter waarde van 0,10 cent maar de waarde van 1 credit is 1 euro. Uiteraard zijn de prijzen die je kunt winnen ook gigantisch hoog en liggen in de buurt van echte casino speelautomaten.

Uitbetalingpercentage Lounge

Het uitbetalingpercentage op de fruitautomaten van Lounge zijn hoger dan op een gemiddelde andere online gokkast. Sowieso ligt het uitbetalingpercentage op online gokkasten al veel hoger dan bij gokkasten die je normaal gesproken in de kroeg kunt spelen maar de Lounge fruitkasten geven nog beter omdat de inzetten simpelweg hoger zijn. De gouden regel op speelautomaten, gokkasten of gokautomaten is namelijk altijd: Hoe hoger de inzet hoe hoger het uitbetalingpercentage.

Nieuwe Lounge Gokkasten

Lounge is een relatief nieuw gokkastenmerk en in 2008 online gekomen met 6 gokkasten. In 2009 is daar nog de nieuwe gokkast Jokerstime Deluxe bijgekomen. De planning is dat er gedurende 2010 nog een aantal nieuwe gokkasten bijkomen.